Spectacol in siguranta

Intrecerile cu motor reprezinta un sport extrem de spectaculos, care ofera o gama variata de stimuli pentru simturi, in cazul celor care aleg sa urmareasca de pe margine evolutia monstrilor mecanici. De obicei, cele mai spectaculoase masini incanta vizual, prin glisade controlate, auditiv, prin muzica motoarelor turate in gama superioara a repertoriului cailor putere si chiar si olfactiv, prin mirosul combustibilului de curse, care este cea mai buna companie a cafelei de dimineata pentru un “petrolhead”.

In mod firesc, cei care asista la acest spectacol isi doresc sa fie cat mai aproape de actori, uneori atat de aproape incat sa-i poata atinge. E adevarat, cu totii ne dorim o reprezentatie pe cinste, mai ales intr-un sport care pare sa sfideze limitele in fiecare clipa, insa avem datoria sa ne bucuram responsabil si sa nu ne punem in pericol pe noi, pe cei din jur, pe participanti, sau pe organizatori.

Prin continua crestere a performantelor, dar si prin natura imprevizibila a intrecerilor de raliu, poate fi foarte dificil de anticipat ce se poate intampla in cazul in care un pilot pierde controlul masinii sale. Din aceste motive, organizatorul trebuie sa ia toate masurile de siguranta pentru a se asigura ca toti cei care iau parte la un raliu se afla in deplina siguranta. Va rugam sa respectati intotdeauna indicatiile oficialilor si oamenilor de ordine si semnalizarile existente, pentru ca se bazeaza pe un plan de securitate atent analizat si alcatuit pentru fiecare zona in parte, astfel incat nimeni sa nu se afle intr-un potential pericol.

 

Be the first to comment on "Spectacol in siguranta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*