Ostberg, cel mai rapid pe PS3, a mărit avansul față de Tempestini la 5,2 secunde

Mads Ostberg a obținut a doua victorie consecutivă de probă, adăugând încă 2,1 secunde la avansul în fruntea clasamentului general al Tess Rally Brașov powered by Pro-X. Al doilea clasat pe PS3 Făgăraș 2 a fost, din nou, Simone Tempestini. Bogdan Marișca a venit al treilea, consolidandu-și aceasta poziție și “la general”.

După primele trei probe speciale, s-a conturat duelul pentru prima poziție a Raliului Brasovului, unul ce se dă între Mads Ostberg și Simone Tempestini. După ce campionul nostru național a fost cel mai rapid pe prima probă, Ostberg a revenit pe următoarele două, caștigându-le. Ecartul dintre cei doi rămâne redus, la doar 5,2 secunde. PS3 a fost o specială cu aderență scăzută, creandu-se mai multe șleauri de apă pe traseu. Bogdan Marișca ocupă a treia poziție, însă se află la aproape 40 de secunde în urma liderului. Pilotul clujean trebuie să fie atent la cel din spatele său, Sebastian Barbu, aflat momentan la 7,5 secunde.

Adrian Răspopa a declarat că a ales să meargă mai precaut. Totuși el ocupă a cincea poziție în clasamentul general. Cu noul Citroen DS3 R3T Max, Norbert Maior, se menține pe 6, însă Dan Gîrtofan a revenit în joc, devansându-l pe Bogdan Cuzma și apropiindu-se la 9 secunde de Maior. După ce a pierdut un minut pe PS2, Giri a fost al patrulea pe a treia proba, recuperând timp.

Clasament LIVE

Program in continuare:

Vineri, 26 Martie 2021

16:22             PS 4 – Șoarș 2

19:15             PS 5 – Brașov (Noapte)

21:20             Sosire ziua întâi (Piața Sfatului Brașov)

Sâmbătă, 27 Martie 2021

10:00              Start ziua a doua (Piața Sfatului Brașov)

11:08              PS 6 – Babarunca

11:48              Regrupare și service îndepărtat (Muntele Roșu)

13:41              PS 7 – Muntele Roșu

16:19              PS 8 – Poiana Brașov (Power Stage)

16:30              Sosire festivă (Livada Poștei Brașov)

20:00              Festivitatea de premiere (Piața Sfatului Brașov)

Dan Terea
Echipa Autorally