Meci de baschet eveniment: concurentii de la Tess Rally vs. Olimpia CSU Brasov

Miercuri, 25 martie 2015, incepand cu orele 21:00, sala sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov va gazdui un meci de baschet demonstrativ. In premiera, selectionata pilotilor si copilotilor inscrisi in Campionatul National de Raliuri va infrunta echipa locala feminina Olimpia CSU Brasov. Aceasta partida prefateaza debutul noului sezon competitional din raliuri, prima etapa fiind programata la Brasov intre 26-28 martie.

Faptul ca martie este luna dedicata femeilor este unul dintre motivele pentru care acest meci-spectacol este disputat de piloti si navigatori in compania echipei feminine de baschet din Brasov. Desi fetele antrenate de Dan Calancea si Nenad Marinkovic vor avea rolul de echipa gazda, nici reprezentativa pilotilor/navigatorilor nu este chiar straina locului. Pentru al doilea an consecutiv, parcul de service Tess Rally va fi amplasat in parcarea salii sporturilor.

Chiar daca pleaca cu a doua sansa, selectionata concurentilor de la raliul brasovean promite sa dea totul pe terenul de baschet. Revansa va fi luata in dimineata de vineri, atunci cand jucatoarele de la Olimpia CSU vor lua loc in dreapta pilotilor in cadrul sesiunii de shakedown programata la Predeal.

Intrarea la eveniment este libera.

Pilotii si navigatorii care nu au primit invitatia si vor sa se inscrie o pot face printr-un email la dan@autorally.ro

Be the first to comment on "Meci de baschet eveniment: concurentii de la Tess Rally vs. Olimpia CSU Brasov"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*