Incidente de cursa in debutul zilei secunde, Tess Rally 44 continua

Ziua secunda a Tess Rally 44 a debutat cu multe iesiri in decor insa toate echipajele implicate in incidente sunt in afara oricarui pericol. Primele doua speciale ale zilei de sambata s-au desfasurat in conditii de ploaie si ceata, aderenta si vizibilitatea fiind reduse.

PS4 – Paraul Rece 1, parcursa pe traseul dintre Predeal si Rasnov, a avut parte de patru abandonuri. Startul a fost intrerupt dupa ce echipajul debutant Dragos Savloschi / Ion Nicolae, aflati la bordul unui Peugeot 206, au iesit in decor lovind un copac. O ambulanta i-a transportat la spital pentru investigatii si ambii membrii ai echipajului se afla in afara oricarui pericol. Un reprezentant al organizatorului a fost la spital si a confirmat ca ambii sportivi au suferit traumatisme minore si sunt stabili.

Pe aceeasi proba speciala, Echipajul Cristian Radulescu / Razvan Dragomir (Mitsubishi Lancer Evo VIII) au lovit parapetul de pe marginea traseului si au fost nevoiti sa abandoneze. Nici echipajul Adrian Grigore / Marius Paunescu (Honda Civic) nu au reusit sa ajunga la finish, iesind in decor. Niciunul dintre membrii acestor echipaje nu a fost vatamat. Al patrulea abandon a fost unul tehnic, transmisia  masinii lui Florin Crisan si Sebastian Itu cedand.

PS5 – Rasnov a inregistrat un singur abandon. Clasicul BMW 1602 a lui Gunther Graef a abandonat din motive tehnice. Tess Rally 44 continua conform programului initial.

Foto: Mihai Munteanu

Be the first to comment on "Incidente de cursa in debutul zilei secunde, Tess Rally 44 continua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*